quo vadis hateg

𝑰𝒏𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕̗𝒊𝒆 𝒍𝒂 𝑯𝒂𝒕̗𝒆𝒈 11 Iulie – Proiectul identității creștine

Proiectul identității creștine

Am acceptat, nu fără emoția provocării aduse vieții mele aglomerate, investiția de timp și energie într-un proiect de care în mod clar avem nevoie și noi și generațiile următoare – copiii noștrii, nepoții noștri.

Sunt 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐍𝐞𝐢𝐜𝐨𝐧𝐢 și reprezint pentru proiectul identității creștine județul Hunedoara, mi-l asum, împreună cu echipa inițiativei și împreună cu așa de mulți oameni cu credință în Dumnezeu, din diferite denominațiuni creștine și ONG-uri, care sunt conștienți de importanța creștinismului atât în istoria neamului nostru dar mai ales acum în vremurile noastre când asistăm la un atac asupra valorilor noastre curate, clare, ancorate în Scriptură.

Îmi este clar că un asemenea demers poate să aducă roade doar lucrând și luând atitudine împreună. Haideți să atragem atenția neamului nostru asupra frumoasei identități creștine, declarând luna iunie, pentru poporul român ca Luna a Identității Creștine Românești.

Proiectul de lege a fost depus la Monitorul Oficial. Pe pagina oficială a inițiativei găsiți mai multe informații ( https://identitate-crestina.ro/ ).
Pentru a deveni lege el trebuie depus împreună cu 100.000 de semnături la Parlamentul României pentru a fi votat ca lege.

Vă propun să ne organizăm împreună pentru a susține în județul Hunedoara proiectul identității creștine.

𝐈𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐦 𝐥𝐢𝐝𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐬̗𝐭𝐢𝐧𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐨𝐚𝐬𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐞𝐬̧𝐭𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭̗𝐢 𝐬̗𝐢 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐬̗𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐬̗𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̗𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆, 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐮𝐬̗𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐢̂𝐧 𝐬𝐭𝐫𝐚̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢.

Sunt bineveniți reprezentanți de ONG-uri și organizații creștine.

𝐕𝐚̆ 𝐚𝐬̗𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̆𝐦 𝐌𝐀𝐑𝐓̗𝐈, 𝟏𝟏 𝐈𝐔𝐋𝐈𝐄, 𝐋𝐀 𝐎𝐑𝐀 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐋𝐀 𝐁𝐈𝐒𝐄𝐑𝐈𝐂𝐀 𝐐𝐔𝐎 𝐕𝐀𝐃𝐈𝐒 𝐇𝐀𝐓̗𝐄𝐆 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚 𝐧𝐞 𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̗𝐭𝐞 𝐬̗𝐢 𝐚 𝐧𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚.

Locația: https://maps.app.goo.gl/QZdG1txmQVApbkmz5?g_st=im

Va participa la eveniment domnul Viorel Iuga, președintele Alianței Evanghelice din România care ne susține și care va avea un mesaj motivator. Vom avea și un timp de relaționare și o gustare în holul bisericii.

Vă recomand una din luările de poziție față de inițiativă:

– Pastor Cristian Barbosu – https://fb.watch/lvzSRPrXVf/

Vom avea pregătite dosare cu listele de semnături și informațile necesare pentru buna desfășurare a proiectului.

Vă rugăm confirmați participarea și numărul de participanți:
– Tel. 0744667442 Mircea Neiconi
– Tel. 0768609442 Nicoleta Boghian
– Email: office1@adaconi.ro
– Email: mircica@adaconi.ro

𝐕𝐚̆ 𝐚𝐬̗𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̆𝐦 𝐜𝐮 𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐫𝐚𝐠❗

Mircea Neiconi 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐢𝐭̗𝐢𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̗𝐮𝐥 𝐇𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐚𝐫𝐚, 𝐮𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧 𝐚𝐥 𝐯𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮.

Eu am semnat! Dar tu?